Mitsubishi Chemical Group

Deel uitmaken van iets groots

xpertise

Employer Branding
Branding
Advertising
Social Media

Xpectations

B2B-bedrijf Mitsubishi Chemical Group (MCG/MCAM) is marktleider in de verwerking van technische kunststoffen en composietmaterialen. Vanuit de operationele Europese hoofdzetel in Tielt maakt en verdeelt de wereldwijde fabrikant halffabricaten (platen, staven en buizen) en eindproducten in technische kunststoffen. MCG kampte met een pak openstaande vacatures en schakelde KIXX in voor een employer branding-strategie. Het hoofddoel? Naamsbekendheid creëren en vacatures invullen. 

Wat KIXX deed

Met de slogan ‘Maak ook deel uit van iets groots!’ zetten we MCG in de kijker en knipogen we naar hun corebusiness: kleine onderdeeltjes maken deel uit van iets groots, net als medewerkers deel uitmaken van een ruimer team. Door zowel offline -als onlinemarketing in te schakelen, extern én intern, geven we de campagne een boost. KIXX ontwikkelde de jobsite (yeswemcam.com) om een instroom te genereren, in combinatie met bijhorende social advertising, vloerstickers, wagenbelettering, broodzakken, T-shirts, billboards, socialemediaposts …

De resultaten

Een employer branding-campagne is een langetermijncommitment. De naamsbekendheid van MCG groeit gestaag en de vacatures raken vlot ingevuld met behulp van de ingezette marketinginspanningen. 
“KIXX bezorgde ons een waaier aan mogelijkheden om aan employer branding te doen, en zorgde ook voor een unieke employer brand. Deze wordt intussen ook heel vaak tussen collega’s onderling gebruikt: YES, WE MCAM! ” - Evy Beeuwsaert (HR officer)

Daag ons uit

Ook een uitdaging

voor ons team?

Let's KIXX some ass!

up next

Vastgoedgroep Degroote

Dream marketing by the sea
Bekijk dit project