Bossuyt Shop Interiors

Vorm geven aan goesting 

xpertise

Strategy
Graphic Design
Corporate Identity
Trendreport
Exhibition
Website
Social Media
Newsletter

Xpectations

Bossuyt Shop Interiors specialiseert zich in advies en inrichting van winkels in food, pharma, fashion, beauty, office en horeca. De in-house vakmannen en -vrouwen geven letterlijk vorm aan goesting. Goesting om binnen te stappen, goesting om te kopen, goesting in beleving. Via meer dan 150 projectwerken per jaar zorgt Bossuyt Shop Interiors meer dan 150 keer voor een bijzondere en unieke ervaring. KIXX staat hen daarin bij met strategisch marketingadvies en de nodige designs. 

Wat KIXX deed

KIXX ontwikkelde een nieuwe corporate huisstijl voor Bossuyt Shop Interiors. “Maak die futureproof”, zeiden ze, “én toepasbaar in de verschillende sectoren waarin we actief zijn.” De nieuwe huisstijl kwam op verschillende dragers terecht, van visitekaartjes over brochures tot een complete website. Ondertussen stelden we trendrapporten voor de food- en horecasector samen, wat tot strategische inzichten en nieuwe kansen in die sectoren leidde. Zo staat KIXX bij als een strategische marketingpartner op lange termijn en vanuit een breed perspectief. 

De resultaten

‘Strategische communicatie’ betekent dat je communicatieboodschap perfect aansluit bij wat je doet en wil bereiken als bedrijf. Via een overzichtelijke totaalaanpak kom je zo tot resultaten.  “Toen we een strategische marketingpartner zochten, kozen we uit verschillende kandidaten voor KIXX. We vonden een marketingpartner met een open blik, die ons verrast en uitdaagt, die een breed dienstenpakket heeft en die een strategisch verhaal goed kan overbrengen.” - Tom Bossuyt, CEO Bossuyt Shop Interiors 

Daag ons uit

Ook een uitdaging

voor ons team?

Let's KIXX some ass!

up next

Centrum Ronde van Vlaanderen

Virtual Reality Experience campagnebeeld
Bekijk dit project