WWWe
got your back-
end

and your frontend

Een strategisch onderbouwde website versterkt jouw digitale aanwezigheid en opent kansen om nieuwe doelgroepen online te bereiken.
Landingspagina's

We ontwerpen en ontwikkelen landingspagina’s om specifieke doelen te bereiken: een product of dienst promoten, leads genereren, verkoop stimuleren …

Strategische websites

Een continue geoptimaliseerde website die aansluit bij de noden van je doelgroep vormt de basis van een sterke webstructuur met bijhorend design.

Webshop

Online producten verkopen? Een goed geprogrammeerde webshop zet je assortiment in de kijker en stimuleert verkoop bij jouw doelgroep.

Webapps op maat

Een functionele en gebruiksvriendelijke webapp creëren we na een grondige analyse van jouw bedrijf en de doelen die je stelt.

Get on track with

our stack

Webstrategie als basis

Aan de hand van een strategische workshop samen met de klant vangen wij de noden op en bouwen we met onze expertise een gebruiksvriendelijk wireframe.

Beheer zelf je website

Dankzij ons in-house KIXX BluePrint CMS is jouw website tot in de puntjes aan te passen, wanneer jij wilt.

Langetermijnsamenwerking

De website is deel van een breder marketingplan. Wij rapporteren op regelmatige basis over de prestaties van de website en blijven steeds verbeteren.

In de

praktijk

"Door redesigning kreeg het bedrijf een look-en-feel die inzetbaar was voor zowel de website als alle bijhorende marketinginspanningen."

TecQuality wordt niet voor niets met een grote Q geschreven. Met een persoonlijke aanpak, de juiste drive en pakken expertise gaat het selectiekantoor voor de technische sector op zoek naar jouw droomjob. KIXX droeg bij aan die leuze door TecQuality van een kwalitatieve vacaturewebsite te voorzien, gekoppeld aan hun eigen ERP-systeem. 

Een modernisering van het logo lag aan de basis van dit project. De magenta-kleur bleef behouden en werd meteen doorgetrokken in de verdere huisstijl van TecQuality. Door die opfrissing of redesigning kreeg het bedrijf een look-en-feel die inzetbaar was voor zowel de website als de raambeletteringen van de kantoren en alle bijhorende marketinginspanningen. Zo zorgde KIXX voor een totaalpakket van rebranding en webdesign voor TecQuallity.

Een kwaliteitsvolle website op maat

actieve websites

 jaren coding ervaring

k+

lijnen code geschreven

Benieuwd naar onze

andere diensten