Let’s get digital, digital!

Wij goochelen met Google voor jou

In de B2B-sector begint meer dan 80% van alle B2B-zoekopdrachten bij Google. Aanwezig zijn en eruit springen binnen relevante keywords is de boodschap!
Google Ads

Sommige dingen hebben een duwtje in de rug nodig. Bovenaan scoren op Google is daar één van. Aan de hand van Google Ads wordt jouw bedrijf zichtbaar bovenaan in de zoekmachine. 

Social Ads

Meer bereik genereren, je merkbekendheid bijschaven, een nieuwe doelgroep aanspreken … Adverteren op sociale media doe je met gerichte doelstellingen op maat van jouw noden én die van jouw klanten. 

SEO (Search Engine Optimization)

Een zoekwoordenonderzoek geeft ons duidelijkheid over het zoekgedrag van jouw (ideale) klant. Waar is die naar op zoek? Welke termen gebruikt die daarvoor? Waarop kunnen we inspelen om zijn interesse te wekken en die ook vast te houden?  

Online Marketing Strategie

Adverteren doen we niet zomaar. We onderzoeken waar de beste resultaten kunnen liggen in functie van het beschikbare budget. Een online marketingstrategie is de basis van onze inspanningen. 

Conversion Rate Optimization (CRO) / User Experience (UX)

Een CRO-onderzoek gaat na hoe we de bezoekers op jouw website een betere ervaring kunnen geven zodanig dat die sneller overgaan tot conversie (= een aankoop, contactmoment). Zo genieten klanten van een vlottere beleving.

Marketing automation

Marketing automation is een zeer interessante tool die software gebruikt om marketingtaken te automatiseren en klantinteracties te personaliseren voor een betere communicatie met meer resultaat. 

E-commerce

In 1994 vond de allereerste online aankoop plaats: een CD van Sting. De markt staat nu een pak verder én is erg verzadigd. Met onze doelgerichte advertentiestrategieën brengen we jouw producten op het juiste moment onder de aandacht van de juiste doelgroep. 

Lees meer

Communiceren en

optimaliseren

Resultaatgericht

Een digitaal plan opstellen, doen we niet lukraak. We stellen doelen in op basis van data. We zijn overtuigd dat die doelen zullen bijdragen tot de groei van jouw bedrijf.

Trendsetters

De digitale wereld evolueert razendsnel. We zijn op de hoogte van nieuwe trends en updates, en proberen die zo efficiënt mogelijk toe te passen op de noden van de klant.

Flexibel

Scoort jouw campagne buitengewoon goed of heeft die net wat meer aandacht nodig? We volgen de resultaten op de voet en passen de campagnes aan waar nodig.

In de

praktijk

"Door op Facebook en Pinterest te adverteren, creëerden we aandacht bij zowel heel brede als heel specifieke doelgroepen."

Metagenics, producent van hoogwaardige micronutritie, is een wereldwijde actieve groep waarbij Metagenics Europe de volledige Europese markt bedient vanuit het hoofdkwartier in Oostende. Met KIXX zijn we hun vaste partner voor de lancering van nieuwe voedingssupplementen en de algemene online aanwezigheid. 

Metagenics kwam voor het eerst bij KIXX aankloppen om hun nieuwe voedingssupplement te lanceren. We stelden meteen een multichannel campagne voor die zorgde voor aanwezigheid op allerlei platformen. 

Door op Facebook en Pinterest te adverteren, creëerden we aandacht bij zowel heel brede als heel specifieke doelgroepen. Daarnaast zorgden we door middel van Google Advertising voor veel contactmomenten met minimale investeringen. Het multichannelverhaal stopte daar niet. KIXX maakte samen met Metagenics een nieuwe spot op die uitgezonden werd op tv én ingezet werd voor YouTube-advertenties. 

Gerichte resultaten boeken

advertentiekanalen

lopende campagnes

team van experten

Ook een uitdaging voor ons team?

Contacteer ons!

Benieuwd naar onze

andere diensten