WHERE BRANDS BECOME LEGENDS

Een merk groot maken, is mooi. Mooi, en onvoldoende. Wij gaan door waar anderen stoppen. We denken na, ontwikkelen, vertellen en visualiseren verder wanneer de rest het al lang heeft opgegeven. Tot we de essentie vinden en we het merk presenteren als de legende die het is!
Want to become a legend?  Bekijk onze diensten

Het KIXX team, we mean business

START SMALL

Elke reis begint met een eerste, soms voorzichtige stap. Met een persoonlijk contact en een kennismaking waarop we samen verder kunnen bouwen. We starten klein - één op één - en verruimen vervolgens. Verder, breder en verrijkend. Groot, groter, grootst. Zonder de persoonlijke touch onderweg te verliezen, trekken we richting de hoogste top. Zover als nodig, tot het goed voelt! 

VAN

XS

TOT

XL

THINK BIG

Grootse ambities vragen grootse mensen die bereid zijn ver te gaan. Wij hebben die mensen aan boord. Stuk voor stuk zijn het experts. Specialisten die binnen hun vakgebied tot het allerbeste in staat zijn en het allerhoogste nastreven. Of het nu development, branding, content, strategy of digital is, of de perfecte combinatie die nodig is om dat allerhoogste te bereiken, ze doen het lukken.

Experts

in different areas

Strategie

Wij zijn een strategische marketing agency. Een succesvol project steunt op sterke funderingen en op duidelijke doelstellingen. We (onder)zoeken samen hoe we een duidelijke doelgroep, op het perfecte moment, via het passende kanaal met de verwachte boodschap bereiken. 

Digital

Wij geloven niet in toeval en geluk. Data, onderzoek, technologie en creativiteit zorgen voor sterke digitale groeitrajecten op maat van jouw doelen. Van Google Advertising tot de Meta Business Manager, we zetten de geschikte kanalen in om de beste resultaten boeken. Alles start met een digital advertising plan, gericht op jouw doelen. 

Content

Wij geloven in de kracht van contentmarketing als langetermijnstrategie waarbij we jouw doelpubliek raken met waardevolle verhalen, boeiende informatie en relevante topics die inspelen op hun leefwereld. We onderbouwen onze keuzes en houden de resultaten nauwlettend in het oog. Zo tillen we jouw communicatie een niveau hoger.

Branding

Bij Branding brengen we jouw visie tot leven. Met een sterk en gepassioneerd team werken we dagelijks binnen onze eigen klantenportefeuille. Het is dé manier om volledig in de huid van jouw organisatie te kruipen en jouw verhalen, ideeën en campagnes om te zetten in kleuren, beelden en emoties voor offline en online communicatie. 

Development

Een website is het visitekaartje van jouw onderneming. Het vertelt niet enkel wie je bent en waar je voor staat, het geeft jouw klanten ook de kans te ontdekken waarom ze bij jouw onderneming terechtkunnen. Een website die in het oog springt, gebruiksvriendelijk is en jouw doelgroep aanspreekt, het is de basis voor een geslaagd project.

Extremely

proud of our clients

Engico

Bedrijfsopening van a tot z

Bekijk deze realisatie

Belgabroed

Een kiplekkere employer branding-campagne

Bekijk deze realisatie

4ITEGO Group

Strategische rebranding op topniveau 

Bekijk deze realisatie

Dwars Door Vlaanderen

Rebranding na 75 jaar

Bekijk deze realisatie
"Wat wij het meest appreciëren aan de samenwerking is de persoonlijke aanpak. We spreken elkaar aan met de voornaam. En alles gaat gewoon gemakkelijk en aangenaam. "

274

Klanten vertrouwen op de KIXX-service