WHERE BRANDS BECOME LEGENDS

Een merk groot maken, is mooi. Mooi, en onvoldoende. Wij gaan door waar anderen stoppen. We denken na, ontwikkelen, vertellen en visualiseren verder wanneer de rest het al lang heeft opgegeven. Tot we de essentie vinden en we het merk presenteren als de legende die het is!
Want to become a legend?  Bekijk onze diensten

Het KIXX team, we mean business

START SMALL

Elke reis begint met een eerste, soms voorzichtige stap. Met een persoonlijk contact en een kennismaking waarop we samen verder kunnen bouwen. We starten klein - één op één - en verruimen vervolgens. Verder, breder en verrijkend. Groot, groter, grootst. Zonder de persoonlijke touch onderweg te verliezen, trekken we richting de hoogste top. Zover als nodig, tot het goed voelt! 

VAN

XS

TOT

XL

THINK BIG

Grootse ambities vragen grootse mensen die bereid zijn ver te gaan. Wij hebben die mensen aan boord. Stuk voor stuk zijn het experts. Specialisten die binnen hun vakgebied tot het allerbeste in staat zijn en het allerhoogste nastreven. Of het nu development, branding, content, strategy of digital is, of de perfecte combinatie die nodig is om dat allerhoogste te bereiken, ze doen het lukken.

Experts

in different areas

Strategie

Wij zijn een strategische marketing agency. Een succesvol project steunt op sterke funderingen en op duidelijke doelstellingen. We (onder)zoeken samen hoe we een duidelijke doelgroep, op het perfecte moment, via het passende kanaal met de verwachte boodschap bereiken.

Employer branding

Medewerkers zoeken, (ver)binden, behouden en ambassadeurs maken. Employer branding is veel meer dan een vacature delen en hopen op een goed resultaat. Met de juiste strategie, gebaseerd op data, vervullen we jouw toekomstgerichte doelen.

Employer branding

Digital

Wij geloven niet in toeval en geluk. Data, onderzoek, technologie en creativiteit zorgen voor sterke digitale groeitrajecten op maat van jouw doelen. Van Google Advertising tot de Meta Business Manager, we zetten de geschikte kanalen in om de beste resultaten boeken. Alles start met een digital advertising plan, gericht op jouw doelen. 

E-commerce

In 1994 vond de allereerste online aankoop plaats: een CD van Sting. De markt staat nu een pak verder én is erg verzadigd. Met onze doelgerichte advertentiestrategieën brengen we jouw producten op het juiste moment onder de aandacht van de juiste doelgroep. 

E-commerce

Content

Wij geloven in de kracht van contentmarketing als langetermijnstrategie waarbij we jouw doelpubliek raken met waardevolle verhalen, boeiende informatie en relevante topics die inspelen op hun leefwereld. We onderbouwen onze keuzes en houden de resultaten nauwlettend in het oog. Zo tillen we jouw communicatie een niveau hoger.

Branding

Bij Branding brengen we jouw visie tot leven. Met een sterk en gepassioneerd team werken we dagelijks binnen onze eigen klantenportefeuille. Het is dé manier om volledig in de huid van jouw organisatie te kruipen en jouw verhalen, ideeën en campagnes om te zetten in kleuren, beelden en emoties voor offline en online communicatie. 

Development

Een website is het visitekaartje van jouw onderneming. Het vertelt niet enkel wie je bent en waar je voor staat, het geeft jouw klanten ook de kans te ontdekken waarom ze bij jouw onderneming terechtkunnen. Een website die in het oog springt, gebruiksvriendelijk is en jouw doelgroep aanspreekt, het is de basis voor een geslaagd project.

Extremely

proud of our clients

Belgische Keurslagers

Feestelijke branding voor het kwaliteitskeurmerk

Bekijk deze realisatie
AVR

Machtige machines, machtige mensen, machtige campagne

Bekijk deze realisatie
Rexel

Employer branding in een stroomversnelling

Bekijk deze realisatie
4ITEGO Group

Strategische rebranding op topniveau 

Bekijk deze realisatie
Belgabroed

Een kiplekkere employer branding-campagne

Bekijk deze realisatie
"Wat wij het meest appreciëren aan de samenwerking is de persoonlijke aanpak. We spreken elkaar aan met de voornaam. En alles gaat gewoon gemakkelijk en aangenaam. "
Jo Coene, zaakvoerder Engico

274

Klanten vertrouwen op de KIXX-service