Engico

Bedrijfsopening van a tot z

xpertise

Eventcommunicatie
Bedrijfsopening
Interior
Walldecoration
Branding
Badges
Signage

Xpectations

Bedrijfsleider Jo Coene startte zijn eigen automatiseringsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op de teller. Engico, gespecialiseerd in de ontwikkeling van besturingssystemen voor machines en processen, leidt automatisatieprojecten in goede banen van de ontwerpfase tot de ingebruikname. KIXX stond Engico bij tijdens de intrede in hun gloednieuwe bedrijfsgebouw.

Wat kixx deed

Bij de opening van een nieuw bedrijfsgebouw mag uitgepakt worden: interieur, sfeer en een bijpassende branding, KIXX coverde het hele plaatje, van a tot z. Vergaderruimtes, kantoren en alle hallen tussenin kregen een Engico-jasje aangemeten waarvan medewerkers en bezoekers warm werden en worden. ‘Overcome the impossible’ is het overkoepelende thema dat ook op visitekaartjes, badges en signalisatie te vinden is.

De resultaten

Tijdens de feestelijke opening kon iedereen genieten van het nieuw aangeklede interieur en kennismaken met de werking én mensen van het bedrijf. Met een hapje en drankje in de hand kuierden de gasten door het gebouw en genoten van een gezellige avond in Engico-sfeer. Een geslaagd project van a tot z.

Daag ons uit

aantal ruimtes in een nieuw jasje gestoken door KIXX

aantal bezoekers tijdens de opening van het vernieuwd kantoor

aantal nieuwjaarskaarten verstuurd naar klanten en partners

Jo Coene, zaakvoerder Engico
"Wat wij het meest appreciëren aan de samenwerking is de persoonlijke aanpak. We spreken elkaar aan met de voornaam. En alles gaat gewoon gemakkelijk en aangenaam. "

Ook zin in een

Feestje?

Let's party

up next

Belgabroed

Een kiplekkere employer branding-campagne
Bekijk dit project
campagnebeeld klant