Een goed merk

merk je op

94% van de wereldbevolking herkent het Coca-Cola-logo. Goede branding versterkt je merkpositie en zorgt voor differentiatie in een competitieve markt.
(Re)branding (logo en huisstijl)

Het KIXX-designteam zorgt via verschillende voorstellen voor een perfect match tussen jouw merk en de bijpassende huisstijl. 

Magazines

Een topmagazine dat in het oog springt en het juiste leespubliek aanspreekt, daarop leggen wij de focus. Van ontwerp tot print staan we in voor het volledige proces.

Beursstanden

Op een beurs vol potentiële klanten is een beursstand die de aandacht trekt cruciaal. Het juiste ontwerp levert jouw merk extra belangstelling op. 

Webdesign

Een website die zijn doelgroep bereikt én er pico bello uitziet? Daar streven we naar. In samenwerking met ons development-team krijgt jouw website vorm.

Branded Communication

Wie online communiceert doet dat best in zijn eigen huisstijl. Socialemediaberichten, nieuwsbrieven, blogberichten … wij maken ze op volgens jouw identiteit.

Animaties

Bewegende beelden trekken onze aandacht. Denk maar aan de reels of TikToks die je voorbij ziet komen. Bij KIXX zorgen we voor variatie in jouw communicatie met bijpassende animaties.

Ontwerpen

met passie

Vakspecialisten

Bij KIXX heeft elke designer zijn of haar specialiteit. Van web- en logodesign tot volwaardige magazines. Vanuit die sterke basis beschikken we over een brede waaier aan vakkennis en kunde.

Eigen klantenportefeuille

Elke designer werkt op zijn of haar eigen klantenportefeuille. Door een nauwe samenwerking met onze klanten leveren we het beste design af.

3x uniek

Bij logo- en campagnevoorstellen werken drie designers elk een ontwerp uit. Zo ontvangt elke klant drie unieke voorstellen om uit te kiezen.  

In de

praktijk

"Door voor een totaalpakket te kiezen, coveren we alle aspecten om nieuwe medewerkers aan te trekken en bestaande medewerkers tevreden te houden."

Maselis is een succesvol Roeselaars graanbedrijf dat open naar de toekomst kijkt. Een gra(an)dioze groei vraagt heel wat medewerkers en veel inzet om succesvol te blijven opereren. Met een doordachte employer branding-strategie helpt KIXX Maselis om die groei te blijven stimuleren. 

Een 360°-gradenaanpak lag aan de basis van een gra(a)ndioze campagne: ‘Ben jij ook Graandioos?’ 

Het is de slogan die je terugvindt op bussen, affiches, sociale media, bierviltjes, rollupbanners én de bijhorende jobsite. We creërden een landingspagina die ‘werken bij Maselis’ aantrekkelijk presenteert en de daarbij horende boodschap naar buiten uitdraagt. Een employer branding-campagne staat of valt met strategie. Door voor een totaalpakket te kiezen, coveren we alle aspecten om nieuwe medewerkers aan te trekken en bestaande medewerkers tevreden te houden. 

Een gra(a)ndioze campagne ontwerpen

verschillende logo- of conceptvoorstellen

opleidingen per jaar

papierstalen

Ook een uitdaging voor ons team?

Contacteer ons!

Benieuwd naar onze

andere diensten