Happy clients

= happy KIXX

"Wat wij het meest appreciëren aan de samenwerking is de persoonlijke aanpak. We spreken elkaar aan met de voornaam. En alles gaat gewoon gemakkelijk en aangenaam. "
Jo Coene, zaakvoerder Engico
"KIXX heeft er mee voor gezorgd dat onze identiteit als werkgever helder werd. Het was meteen het startpunt van een employer branding-campagne met een sterke online focus. Wat we het meest appreciëren aan de samenwerking is het feit dat we ondersteuning krijgen van een gespecialiseerd team."
"Toen we een strategische marketingpartner zochten, kozen we uit verschillende kandidaten voor KIXX. We vonden een marketingpartner met een open blik, die ons verrast en uitdaagt, die een breed dienstenpakket heeft en die een strategisch verhaal goed kan overbrengen."
"Wat we op prijs stellen aan de samenwerking met KIXX is hun professionalisme. Ze denken met ons mee en weten onze missie en waarden perfect te vertalen in onze publicaties."
"We zijn zeer tevreden over de nieuwe look-and-feel: eenvoudig, duidelijk en binnen de richtlijnen die we met onze partner Flanders Classics hebben afgesproken."
"KIXX toonde flexibiliteit op het gebied van timing, scope en personeelsinzet."
"KIXX bezorgde ons een waaier aan mogelijkheden om aan employer branding te doen, en zorgde ook voor een unieke employer brand. Deze wordt intussen ook heel vaak tussen collega’s onderling gebruikt: YES, WE MCAM!"

In gesprek gaan met een van onze

Experts

Let's meet!