Onze uitdaging, telkens weer:
wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

Shannah Devynck Shannah Devynck Marketing Verantwoordelijke

Bij Jatu vind je werkelijk alles om je tuin aan te kleden. Met ecologisch verantwoorde en waterdoorlaatbare materialen maken ze van elke tuin een oase van rust. Van grind tot afboording, van potgrond tot meststoffen... De mooiste buitenruimtes worden gecreëerd met de producten van Jatu!

Peter Mouton Peter Mouton Directeur Museum Aan De IJzer

"Kom voor het uitzicht, vertrek met inzicht!" Bij Museum aan de IJzer haalt zowel jong als oud hun hart op. De IJzertoren telt maar liefst 22 verdiepingen interactief museum over oorlog en vrede. Bovendien heb je vanop het dakterras een uniek uitzicht over de hele frontstreek.

Thomas Ameye Thomas Ameye KOERSdirecteur

Etappe is hét jaarlijks historisch thematisch wielermagazine van KOERS. Daarin staat op basis van de eigen collectie telkens één thema centraal. Dit jaar werd, naar aanleiding van het WK in Vlaanderen, gefocust op het Belgisch WK-verleden.

Ivan Soetaert Ivan Soetaert Bestuurder BK Waregem

Waregem, de stad van paarden, voetbal en koers natuurlijk! Stop deze ingrediënten in de mixer en je krijgt een resultaat waar menig sporthart sneller gaat van slaan.

Frederik Backelandt Frederik Backelandt Hoofdredacteur Grinta! / Cycling

Cycling, het magazine voor wie gek is van de koers, kreeg een volledige make-over! Daarvoor rekende Grinta! Publicaties op KIXX. Met veel enthousiasme gingen we deze uitdaging aan! We gaven het logo en het magazine een frissere en jongere look om zo een breder leespubliek te bereiken.

Elisabeth Buyck Elisabeth Buyck Zaakvoerder

Interieur- en standbouwer Franken uit Kluisbergen klopte bij KIXX aan voor strategische hulp bij de lancering van twee nieuwe merken: Franken pro en Franken junior. Wat daar zoal komt bij kijken? Een hippe branding, een inspirerende landingspagina en brandbook, doeltreffende social media campagnes, … én veel goesting uiteraard!

Hans Gheldof Hans Gheldof Marketing Director Europe

Metagenics, producent van hoogwaardige micronutritie, is een wereldwijd actieve groep. Metagenics Europe bedient de volledige Europese markt vanuit het hoofdkwartier in Oostende. KIXX is hun vaste partner voor de lancering van nieuwe voedingssuplementen.

Anne-Sophie Demeester Anne-Sophie Demeester Marketing Manager

Decostere Accountancy is een familiale onderneming met kantoren in West-en Oost-Vlaanderen en telt ondertussen meer dan 100 medewerkers. Decostere Accountancy biedt, in een vertrouwensrelatie met de klant, oplossingen en toegevoegde waarde op het vlak van fiscaliteit, juridische dienstverleningen en beleidsondersteunend advies.

Carla Roose Carla Roose Zaakvoerder strohandel Roose

Strohandel Roose is een succesvol familiebedrijf met bijna 80 jaar expertise en ervaring in de sector. Sinds 1997 staan Carla & Rik Roose als derde generatie aan het roer van dit bloeiende bedrijf. Hun aanbod is een kwaliteitsgamma van strooisels en ruwvoeders voor paard en vee. Ze bieden daarbij een vlotte service voor de levering van de goederen en de ophaling van de paardenmest.

Joke Vandepitte Joke Vandepitte Zaakvoerder Pittman Seafoods

Pittman Seafoods staat sinds 1990 voor kwalitatieve diepvriesvis. Strenge controles op de oorsprong, volledige traceerbaarheid, advies op maat en klanttevredenheid maken het onderscheid. Het bedrijf met familiaal karakter heeft een jarenlange expertise en blijft investeren in langdurige samenwerking met de juiste partners. Sinds enkele jaren is KIXX de vaste externe communicatiepartner.

Ik heb interesse in een beursstand

Conny Vandendriessche Conny Vandendriessche Zaakvoerder Stella P. & oprichtster Accent Jobs

Elk succesvol bedrijf staat of valt met het succes van zijn merken. KIXX helpt ondernemingen om hun producten, diensten en zichzelf correct te profileren. Een heldere en aantrekkelijke boodschap trekt de juiste klanten aan.

Tom Bossuyt Tom Bossuyt Zaakvoerder Bossuyt Shop Interiors

Strategie en communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Strategische communicatie betekent dat je communicatieboodschap perfect aansluit op wat je doet en wil bereiken als bedrijf. KIXX past deze eenvoudige logica toe in maatwerk voor elke sector, elk bedrijf, elke cultuur. Zo kom je via een overzichtelijke totaalaanpak tot resultaten.

Stefaan Vanlerberghe Stefaan Vanlerberghe Algemeen directeur Origin'O

Orgin’O, de winkelketen voor biologische producten, doet sinds 6 jaar een beroep op KIXX. In 2015 ontwikkelden we samen een nieuw concept met als doel meer beleving in de winkelpunten te creëren. Sindsdien zijn al 4 van onze intussen 16 winkels volgens dit concept ingericht of verbouwd.

Timo Lootens Timo Lootens Zaakvoerder Studiebureau Verhaeghe & Partners

Elk succesvol bedrijf staat of valt met het succes van zijn merken. KIXX helpt ondernemingen om hun producten, diensten en zichzelf correct te profileren. Een heldere en aantrekkelijke boodschap trekt de juiste klanten aan.

Cathy Deklerck Cathy Deklerck Marketing Manager Packo

KIXX gaf de business units een hedendaags imago, met elk een unitkleur en website. Niettemin worden alle activiteiten volgens één uniforme, herkenbare lijn gepresenteerd.

Sterke strategische communicatie binnen handbereik.