Facebook Twitter LinkedIn Instagram Pintrest
Blog
Allbackstagecommunicationsocial mediatrends
Communication

Praktische tips over hoe je een doordachte en succesvolle planning opstelt.

Lees meer

Trends

Wat zijn de huidige trends in Silicon Valley en wat kunnen we daarvan leren als Belgische ondernemers?

Lees meer

Wat is conversie?
Waarom conversie optimaliseren?
Hoe krijg je meer conversies?

Lees meer

Communication

Even een personeelsadvertentie plaatsen en hup, onze openstaande vacatures zijn ingevuld….Werkt dat ook niet meer voor uw bedrijf?

Lees meer

Social Media

Iedereen heeft het al meegemaakt. Je scrolt door je timeline op Facebook en opeens zie je een bericht passeren van een pagina die je niet volgt. Je denkt bij jezelf “Tiens, hoe kan dat nu?”. In veel gevallen past die Facebookpost dan nog eens bij je interesses of job. 

Lees meer

Trends

Een inspiratieloze stand met in een hoekje een vertegenwoordiger weggestopt achter zijn laptop….We weten allemaal dat dit het horror-scenario is voor een beursdeelname. 

Lees meer

Trends

EuroShop is mettertijd uitgegroeid tot de grootste retailbeurs ter wereld. Gedurende 5 dagen komt de crème de la crème van deze sector samen om innovaties te ontdekken, trends te spotten en inspiratie op te doen.

Lees meer

Trends

OFFF festival, made for the curious! Perfect! De verwachtingen waren groot voor 3 dagen design en creativity van de bovenste plank! 

Lees meer

Communication

Met de Paralympische spelen net achter de rug, kijken we ook nog even terug naar de Olympische Spelen van afgelopen maand augustus. 

Lees meer

Communication

Winkelcommunicatie of instore communicatie vormt een belangrijk deel van de marketingmix. Het zorgt ervoor dat klanten meer aankopen per bezoek en frequenter komen shoppen.

Lees meer

Trends

Altijd uit op kennis en inspiratie trok onze Kixx-crew naar WebTomorrow. Een 1-daagse conferentie waar de crème de la crème van de digitale wereld zich verzamelt.

Lees meer

Backstage

Bij KIXX zijn er heel wat sportievelingen. Zo deden Mark, Annelies en Jorben afgelopen zondag mee aan de Roeseltriatlon voor trio's.

Lees meer

Social Media

Digitale technologieën hebben onze manier van leven, werken en ontspannen fundamenteel veranderd. We zitten middenin een evolutionair digitaal tijdperk waarin de sociale media een prominente rol spelen.

Lees meer

Communication

Weinig bedrijven slagen er in om storytelling concreet te integreren in hun bedrijfscommunicatie. Mensen horen graag een verhaal en tonen ook interesse in de persoon achter het verhaal.

Lees meer