KIXX barst uit zijn voegen en breidt uit!

Na twee overnames het voorbije jaar en door de toegenomen vraag naar strategische en digitale communicatie blijft KIXX hard groeien en steeg ons aantal experten al tot 32. Daardoor werd het huidige kantoor te krap. CEO Mark Caelenberghe verdubbelt daarom de kantooroppervlakte in het huidige gebouw in Loppem, zodat KIXX klaar is voor verdere groei.

KIXX werd opgericht door Mark Caelenberghe in 2008. Van bij de start legde het bureau zich toe op strategische marketing en branding voor merken. Sinds 2017 heeft KIXX kantoren in Loppem, vlak bij het kruispunt van de E40 en E403. Maar door de sterke groei is de verdieping die KIXX daar inneemt te klein geworden. Mark Caelenberghe: “Ons kantoor barst uit zijn voegen. Het voorbije jaar namen we de collega’s van Magenta en Kliek Creatieve Communicatie over. Zij verhuisden ook naar Loppem. Daardoor werd het aardig druk op onze werkvloer, zelfs nu onze mensen ook meer van thuis uit werken.”

 “We zien bovendien een duidelijke stijging in de vraag naar strategisch marketing- en communicatieadvies bij onze klanten. Ons DNA is dat we daarbij werken aan een stijlvolle branding, maar tegelijk veel aandacht besteden aan het salesverhaal en het aantrekken van nieuwe leads. Klanten als Bossuyt, Fitcoins en Metagenics appreciëren die resultaatgerichte aanpak”.

“Daarnaast heeft ook digitale communicatie een boost gekregen, wat zich vertaalt in extra opdrachten voor Digital KIXX. We hebben de voorbije jaren geïnvesteerd in gespecialiseerde medewerkers voor sociale media, digitale marketing en marketing automation. Die digitale expertise kunnen we nu volop uitspelen.”

KIXX blijft volop aanwerven

Het bedrijf had dus nood aan extra ruimte en heeft nu een bijkomende verdieping in het huidige kantoorgebouw in Loppem in gebruik genomen. Mark Caelenberghe: “Enerzijds kunnen we daardoor onze medewerkers comfortabeler en in optimale, coronaveilige omstandigheden huisvesten, anderzijds komt er ook ruimte bij om klanten te ontvangen en om verder te kunnen groeien. We blijven immers volop aanwerven. Momenteel hebben we 4 vacatures openstaan voor profielen in onze afdelingen strategie, branding, digital en webdevelopment.”

Trends Gazellen

Het sterke groeiparcours leverde KIXX dit jaar ook een nominatie op voor de Trends Gazellen, de jaarlijkse lijst met groeibedrijven van het gelijknamige economisch magazine.  “Dat was een mooie erkenning. Bovendien verwachten we een verdere groei van de omzet, het aantal klanten en van ons team. Naast strategische begeleiding van klanten, leg ik me daarom ook toe op het coachen van medewerkers en het verder structureren van het bedrijf. Met onze positionering als full service bureau zien we de toekomst positief tegemoet”, besluit Caelenberghe.

Daag ons uit!

Heb jij een uitdaging voor ons team van experten? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek in onze gloednieuwe headquarters! Stuur een mailtje naar letstalk@kixx-concept.be

Benieuwd naar meer?

Laat van je horen!