Strategie
Branding
Digital
Support

1. Strategie

Wie bent u als merk? Wat doet u, en wat niet? En waarom, of waarom niet? Samen bouwen we aan uw organisatie en merkverhaal. We werken een strategie uit waar u en uw medewerkers houvast in vinden. Ambitieus en realistisch. Coherent en onderscheidend. Dit wordt de basis voor een boeiende tocht met topresultaten als bestemming.

Ja, ik wil succesvolle strategie op maat

2. Branding

U wil zich onderscheiden van de concurrentie. KIXX vertaalt de waarden waar u voor staat en de doelen waar u voor gaat, in een logo en huisstijl die het verschil maakt. Juist. Fris. Eigentijds. En vooral impactvol bij elke toepassing. Een logo, een rebranding, een nieuwe productnaam, een baseline, … Reken op KIXX.

Ja, ik wil eruit springen als merk

Ontdek nu onze topprojecten

3. Digital

Uw klanten maken geen onderscheid meer tussen offline en online. KIXX zorgt er daarom voor dat u ook digitaal scoort.

Wij designen en bouwen een overtuigende en verleidelijke website voor u. En minstens even belangrijk: we doen er alles aan dat die site door de juiste mensen gevonden wordt. SEO, SEA, UX, content creation, social media strategies? Reken op ons advies en/of onze uitwerking.

We vertrekken ook online steeds van uw overkoepelende strategie en uw profilering. En u mag altijd rekenen op transparante rapportering over respons en conversie.

Ja, ik wil een website die converteert

Bekijk onze converterende websites

4. Support

Het verhaal eindigt niet na de lancering van uw product of dienst. KIXX blijft voortdurend meedenken met u, brengt proactief nieuwe ideeën naar voor en zorgt voor een frequente rapportage. Door deze analyse kunnen wij telkens snel en optimaal bijsturen waar nodig.

Ja, ik wil een proactieve partner

Bekijk onze samenwerking met Bossuyt
Bekijk alle projecten
Sterke strategische communicatie binnen handbereik.