Strategy is what we do! 

De fundering van jouw succes. 

Op zoek naar een onderbouwde marketingaanpak? Stop scrolling! Strategische marketing vormt de basis van jouw succes.
Strategische oefeningen

Door middel van een aantal gestandaardiseerde oefeningen leren we je onderneming en business tot in de kleinste details kennen.

Positionering

Welke identiteit wordt uitgedragen en wat is het imago dat daarbij hoort? We bekijken welke positie je organisatie moet innemen in het brein van de doelgroep(-en).

Merkarchitectuur

Merkenarchitectuur heeft invloed op je positionering, visuele identiteit en manier van communiceren. Een duidelijke structuur zorgt voor een heldere en eenduidige communicatie.

Implementatieplan

Het doel van een strategisch traject bij KIXX is een (sc)haalbaar implementatieplan opstellen. Dat plan biedt een antwoord op hoe we de vooropgestelde doelen gaan bereiken.

Employer branding

Medewerkers zoeken, (ver)binden, behouden en ambassadeurs maken. Employer branding is veel meer dan een vacature delen en hopen op een goed resultaat. Met de juiste strategie, gebaseerd op data, vervullen we jouw toekomstgerichte doelen.

Lees meer

Doordacht

scoren

Rode draad

Een duidelijk opgesteld plan ligt aan de basis van langetermijngroei en zorgt meteen voor een rode draad doorheen alle marketinginspanningen. Alles komt steeds terug naar de kern van de zaak: de juiste doelen bereiken. 

Diepgaand

Door de bouwstenen te bepalen, kunnen we ons focussen op wat echt telt. Het DNA, het waarom, de purpose van elke organisatie. Aan de hand van workshops leren we elkaar beter kennen. 

Schaalbaar

In strategie is kiezen niet verliezen. Je maakt doordachte, waardevolle keuzes die je toelaten om nu - na dit te hebben gelezen - resultaten te boeken én naarmate de organisatie klaar is (behoefte, resources, budgetten, tijd …) kunnen we schalen. Soms met baby-steps, soms met zevenmijlslaarzen.  

In de

praktijk

"Een rebranding op grote schaal, zoals deze, gaat gepaard met strategische oefeningen."

4ITEGO Group behoort tot de wereldwijde top in de maakindustrie. Mensen, middelen en bedrijven samenbrengen die uitblinken in gespecialiseerde kennis en expertise op vlak van industriële automatisatie en digitale transformatie, daar draait het bij 4ITEGO Group om. Het bedrijf, waaronder ook Innoptus en Infinite vallen, klopte bij KIXX aan voor een complete strategische rebranding. Een logische zet, om het huidige topniveau in de maakindustrie te behouden. 

Naambedenking, merkarchitectuur, een volledig nieuwe huisstijl, twee nieuwe websites en to top it all off een groots event waarbij al die zaken werden voorgesteld. Een rebranding op grote schaal, zoals deze, gaat gepaard met strategische oefeningen. KIXX vond samen met 4ITEGO dé brand voice, doelgroep en rode raad in de communicatie, gevolgd door een herkenbare huisstijl. Een sterke samenwerking die nu wordt voortgezet op vlak van lead generation, social media en SEA.

Strategische rebranding op niveau

vragen

antwoorden

doel

Ook een uitdaging voor ons team?

Contacteer ons!

Benieuwd naar onze

andere diensten