KMO Portefeuille

Ben je op zoek naar een marketingbureau dat strategisch advies biedt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? KIXX staat klaar om je te helpen! Wij begrijpen de uitdagingen waarmee ondernemers zoals jij geconfronteerd worden. Ons strategisch advies biedt jou en je team een duidelijke koers, waarbij we ambitieus, realistisch en onderscheidend te werk gaan. We creëren een sterke basis voor een boeiende reis, waarbij we samen streven naar uitstekende resultaten.

En hier komt het goede nieuws: met de kmo-portefeuille van het Agentschap Ondernemen kun je financiële steun krijgen voor de aankoop van waardevolle diensten die de kwaliteit van jouw bedrijf verbeteren. Bij KIXX zijn we geregistreerd als dienstverlener (registratienummer: DV.A215211) en we begeleiden je graag bij het aanvragen van subsidies via de kmo-portefeuille.

Onze gesubsidieerde adviesdiensten omvatten onder andere:

  • Opstellen van een effectief communicatieplan
  • Ontwikkelen van een strategisch marketingplan
  • Uitvoeren van een grondige marktanalyse
  • Maken van een gedegen investeringsanalyse
  • Uitvoeren van een uitgebreide audit van jouw digitale kanalen

Wij begrijpen het belang van de kmo-portefeuille voor ondernemers zoals jij. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van ons strategisch advies en ontdek hoe je kunt profiteren van de kmo-portefeuille subsidies.

Interesse? 

Bezoek de site van Agentschap Ondernemen voor meer informatie.

Mail naar info@kixx-concept.be om jouw subsidietraject op te starten.