Monbaliu

Rebranding in een verfrissend badje 

xpertise

Rebranding
Brochure
Corporate identity
Wagenbelettering
Visitekaartjes
Beachflags

Xpectations

Talent voor tuinen? Dat heeft tuinonderneming Monbaliu zonder de minste twijfel. KIXX mocht het eigen talent voor branding bovenspitten om het merk een volledige rebranding te geven. Ook dochteronderneming Biopool – specialist in zwembaden en -vijvers – genoot van stijlvolle brochures waarmee ze hun betonzwembaden en PPC-zwembaden aanprijzen.

Wat KIXX deed

Een volledige rebranding? Daar laten we bij KIXX geen gras over groeien! Onze designers haalden – zoals altijd – het beste in zichzelf naar boven en pakten uit met een gloednieuwe corporate identity voor Monbaliu. Die merkidentiteit werd daarna uiteraard in diverse touchpoints doorgetrokken: van wagenbelettering op kranen en bestelwagens, tot visitekaartjes en beachflags. 

De resultaten

Tuinonderneming Monbaliu was al een tijdje uitgekeken op hun huisstijl en besefte dat een volledige, futureproof rebranding meer dan ooit aan de orde was. Via een intakegesprek polsten we naar de noden en wensen. Het nieuwe logo en de bijhorende baseline ‘Talent voor Tuinen’ werden meteen enthousiast onthaald en doorgetrokken naar alle communicatiedragers, waarbij de belettering van het rollend materieel en werfdoeken de brug vormen naar de buitenwereld.

Daag ons uit

Ook een uitdaging

voor ons team?

Let's KIXX some ass!

up next

Bossuyt Shop Interiors

Vorm geven aan goesting 
Bekijk dit project