CurcuDyn Forte

Een soepele campagne met tv-spot 

xpertise

Social Media
Google Advertising
TV spot
Radiospot
Display
Branding
Folder
Raamsticker
Pancarte
Schapvenster
Fotografie
Spotify Ads 

Xpectations

Metagenics is een toonaangevend producent van voedingssupplementen, met hoofdzetel in Oostende. Het bedrijf lanceerde een nieuw supplement, CurcuDyn Forte, dat alle gewrichten soepel houdt. Metagenics deed een beroep op KIXX om het uitstekende voedingssupplement van een al even soepele campagne te voorzien. 

Wat KIXX deed

Onze branding- en digitalspecialisten ontwikkelden de ‘dans door de dag’-campagne. Er werd gekozen om de voordelen van het product op een indirecte manier in de kijker te zetten: CurcuDyn Forte zorgt voor soepele gewrichten, de hele dag door! De campagne bestond uit een tv- en radiospot, socialemedia-acties (native en paid), design (folders, pancartes, schapvensters …), fotografie en Spotify-advertenties. 

De resultaten

De campagnes voor CurcuDyn waren gericht op het vergroten van de naamsbekendheid. Om dat te bereiken, zetten we diverse kanalen in waaronder Youtube, Display, Google Search en Facebook Ads. De campagne scoorde, met een significante stijging in de vorm van een brand uplift van maar liefst 45 %! 
Zo slaagden we er via de campagnes in om CurcuDyn beter onder de aandacht van de doelgroep te brengen én de herkenbaarheid en bekendheid van het merk te vergroten. 

Daag ons uit

Ook een uitdaging

voor ons team?

Let's KIXX some ass!

Laat van je horen!