Klasmann-Deilmann

Zeg nooit nog ‘potgrond’ tegen hoogwaardige substraten

xpertise

Klantenmagazine
Contentcreatie
Authentieke Verhalen

Xpectations

West-Vlaanderen is de ideale voedingsbodem voor duurzame en innovatieve ideeën. Dat bewijst Klasmann-Deilmann België. Met wortels die diep in de lokale bodem reiken en vertakkingen in de rest van Europa, Azië en Amerika, maakt de productiesite in Brugge deel uit van een wereldspeler. Hoogwaardige substraten – met steeds vaker alternatieve grondstoffen – vormen letterlijk een basis in de tuinbouw, boomkwekerijen of de brede fruit- en groentesector. En dat mag gezien én gecommuniceerd worden! 

Wat KIXX deed

Je hoef het KIXX geen twee keer te zeggen: ook een wereldwijde producent van topsubstraat ervaart het belang van lokale en persoonlijke communicatie. De richtlijnen van de Duitse hoofdzetel afstemmen op een tone of voice die de Belgische klant aanspreekt was aanvankelijk een uitdaging, maar wel een die we samen met de mensen van Klasmann-Deilmann België graag aangingen. Met succes en in beeld, tekst en ontwerp, levert dat jaarlijks een topmagazine op. En een zeer aangename samenwerking. 

De resultaten

Elke januari wordt er reikhalzend naar uitgekeken: teelt, kweek en bloei vergen in de eerste maand van het jaar net iets minder aandacht van de professionals die zich kunnen laven aan het Klasmann-Deilmann Magazine. Reportages gunnen een blik achter de schermen bij collega’s, tonen innovaties in de sector en betekenen een kennismaking met de mensen die in Brugge elke dag het beste van zichzelf geven, je zou er ook als tuinbouwer of plantenkweker als eens voor gaan zitten. "Toen we het klantenmagazine voor het eerst zagen, hadden we meteen een yes-gevoel.”

Daag ons uit

Ook een uitdaging

voor ons team?

Let's KIXX some ass!

Laat van je horen!