4ITEGO Group

Strategische rebranding op topniveau 

xpertise

Naambedenking
Merkarchitectuur
Website
Evenement
Leadgeneration
Socialmedia
Sea
Branding

xpectations

4ITEGO Group behoort tot de wereldwijde top in de maakindustrie. Mensen, middelen en bedrijven samenbrengen die uitblinken in gespecialiseerde kennis en expertise op het vlak van industriële automatisatie en digitale transformatie, daarom draait het bij 4ITEGO Group. Het bedrijf, waaronder ook Innoptus en Infinite zich thuisvoelen, klopte bij KIXX aan voor een complete strategische rebranding. Het was en is een logische zet om het huidige topniveau in de maakindustrie aan te houden.

wat kixx deed

Naambedenking, merkarchitectuur, een volledig nieuwe huisstijl, twee nieuwe websites en to top it all off een groots event om al die verschillende zaken voor te stellen. Rebranding op een schaal als deze gaat gepaard met een aantal strategische oefeningen. KIXX ging daarin samen met 4ITEGO Group op zoek naar de brand voice, de doelgroep en de rode raad in de communicatie, waarna een herkenbare huisstijl volgde. De sterke samenwerking wordt voortgezet op het vlak van lead generation, social media en SEA.

De resultaten

Het strategische team blijft in de running om de merken en het strategische plan van 4ITEGO Group te bewaken en te optimaliseren. Maandelijks houdt ons team statusmeetings en per kwartaal komt het Steering Committee samen om past-present-future te bespreken. De focus blijft liggen op groeien, adviseren en stimuleren, op elk mogelijk niveau binnen deze samenwerking.

Daag ons uit

Ook een uitdaging

voor ons team?

Let's kixx some ass!

Laat van je horen!