Vastgoedgroep Degroote

Dream marketing by the sea

xpertise

Corporate Identity
Logo Design
Visuals
Advertising
Media Buying
Digital Design
Copywriting
Webdesign
Newsletter
© Renders gemaakt door Nanopixel

Xpectations

Vastgoedgroep Degroote, gevestigd in koningin der badsteden Oostende, bouwt aan your dream home by the sea. Transparantie, doelgericht werken en een no-nonsensementaliteit zijn waarden die het gespecialiseerde team van 200 medewerkers en bouwpartners aansturen om prachtige nieuwbouwprojecten aan de kust op poten te zetten. Als lead generation agency bouwt KIXX vol enthousiasme mee aan hun succesverhaal.

Wat KIXX deed

Bij de lancering van ‘The Waves’, ‘SKY Towers’ en ‘Green C’ rekende Vastgoedgroep Degroote op de marketingexpertise van KIXX, dat hen bijstond in verschillende brandingaspecten en marketingbehoeften: ontwerp van een logo, brochures, drukwerk, corporate video, online adverteren op Google, Bing en social media, animaties, raambelettering, nieuwsbrieven en advies over zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ook media buying nemen we mee in de mix. Onze 360°-marketingaanpak is groots in zijn vorm en subtiel in details, net als hun vastgoedprojecten zelf. 

De resultaten

Vastgoedgroep Degroote is zeer tevreden over de geboekte resultaten en het strategische marketingadvies. De campagnes zorgen voor de nodige visibiliteit. Zo verkrijgen ze minimaal 250 contacten per maand via de website. 

Daag ons uit

Ook een uitdaging

voor ons team?

Let's KIXX some ass!

Laat van je horen!