Carla Roose

Zaakvoerder strohandel Roose

Carla Roose

Strohandel Roose is een succesvol familiebedrijf met bijna 80 jaar expertise en ervaring in de sector. Sinds 1997 staan Carla & Rik Roose als derde generatie aan het roer van dit bloeiende bedrijf. Hun aanbod is een kwaliteitsgamma van strooisels en ruwvoeders voor paard en vee. Ze bieden daarbij een vlotte service voor de levering van de goederen en de ophaling van de paardenmest.

"Dankzij KIXX komen we meer in beeld. Dat resulteert in grotere naamsbekendheid en nog betere bedrijfsresultaten. "

De opdracht

In 2019 kwam ik bij KIXX terecht voor een volledige doorlichting van ons bedrijf. Waar staan we in de markt? Waar willen we naar toe? Hoe doen we dat? Deze analyse werd grondig uitgevoerd door middel van bevragingen bij onze klanten, leveranciers en medewerkers. KIXX zorgde ook voor een marktanalyse. Op basis daarvan werd een strategie uitgestippeld om de beoogde doelstellingen te bereiken.

Ik ben op zoek naar een strategische partner

De klant aan het woord

KIXX luistert goed naar de boodschap die we willen brengen. Ze zorgen steevast voor een grondige analyse en sturen bij waar het moet. KIXX komt altijd met out of the box-ideeën voor de dag die worden vertaald in mooie acties. En heel belangrijk: ze kunnen snel schakelen (daar houd ik zo van 😀).

Het verkopen van ruwvoeders en strooisels voor paarden en ander vee is niet zo’n sexy sector. Dankzij de vele leuke acties, opgefriste huisstijl en onze aanwezigheid op social media heeft ons bedrijf een pak meer uitstraling gekregen.

Bekijk het resultaat van deze samenwerking
Anne-Sophie Demeester Next up: Anne-Sophie Demeester Marketing Manager