Conny Vandendriessche

Zaakvoerder Stella P. & oprichtster Accent Jobs

Conny Vandendriessche

Elk succesvol bedrijf staat of valt met het succes van zijn merken. KIXX helpt ondernemingen om hun producten, diensten en zichzelf correct te profileren. Een heldere en aantrekkelijke boodschap trekt de juiste klanten aan.

"Met cartoons en humor gaf KIXX onze business een leuk en menselijk gezicht. "
Stella P.

De opdracht

Stella P. uit Roeselare ondersteunt bedrijven in het samenstellen van raden van bestuur of advies. KIXX levert content voor blogs en social media met als doel dat deze aanpak resultaten oplevert. Stella P. is reeds top of mind bij veel aandeelhouders en bedrijfsleiders. Ze stellen nu al raden van bestuur of advies samen voor veel meer bedrijven dan ze ooit hadden gedacht. Wij zullen hen blijvend ondersteunen met digitale communicatie.

De klant aan het woord

Toen Mark Caelenberghe voor de professionalisering van KIXX een raad van advies wilde oprichten en daarvoor bij ons aanklopte, leerden we zijn diensten kennen. Eén daarvan was het leveren van content voor blogs en sociale media. Maandelijks krijgen we een lijst van artikels over ons vakdomein die KIXX opspoorde.

In nauw overleg delen we die op Twitter, Facebook en LinkedIn. KIXX benadert onze profielen op de sociale media zeer ad hoc en met veel creativiteit. Cartoons en humor spelen daarbij een grote rol. Op die manier krijgt onze business een leuk en menselijk gezicht.

Bekijk het resultaat van deze samenwerking
Timo Lootens Next up: Timo Lootens Zaakvoerder Studiebureau Verhaeghe & Partners