Joke Vandepitte

Zaakvoerder Pittman Seafoods

Joke Vandepitte

Pittman Seafoods staat sinds 1990 voor kwalitatieve diepvriesvis. Strenge controles op de oorsprong, volledige traceerbaarheid, advies op maat en klanttevredenheid maken het onderscheid. Het bedrijf met familiaal karakter heeft een jarenlange expertise en blijft investeren in langdurige samenwerking met de juiste partners. Sinds enkele jaren is KIXX de vaste externe communicatiepartner.

Ik heb interesse in een beursstand

"Je voelt echt de betrokkenheid van alle medewerkers. Dat merken we vooral aan de diverse creatieve ideeën die we krijgen én de snelle en correcte opvolging van alle projecten. "
Pittman Seafoods

De opdracht

De samenwerking begon kleinschalig met het ontwerp van enkele kerstkaarten. Kort daarna verzorgde KIXX onze nieuwe huisstijl. Ook de website namen ze onder handen. Wanneer er een nieuwe beurs aankomt, ontwerpt KIXX telkens een nieuwe beursstand. Als we een vraag hebben, komen we telkens eerst bij KIXX aankloppen. Net omdat ze ons bedrijf al goed kennen, winnen we tijd en krijgen we keer op keer originele campagnes te zien.

Ja, ik wil een beursstand

De klant aan het woord

We werken al enkele jaren samen met KIXX. Ze kennen ons bedrijf door en door. Bij de opstart van een nieuw project, krijgen we diverse ideeën voorgeschoteld. Het leuke aan KIXX is dat ze iedere keer verschillende stijlen voorstellen. Ze inspireren ons. Er wordt gewerkt en gezocht tot we echt tevreden zijn. Het zijn net die details die het verschil maken. We ervaren ook dat alle medewerkers betrokken worden. We merken dat bijvoorbeeld aan de snelle opvolging van de projecten die momenteel lopen.

Bekijk het resultaat van deze samenwerking
Carla Roose Next up: Carla Roose Zaakvoerder strohandel Roose