Hans Gheldof

Marketing Director Europe

Hans Gheldof

Metagenics, producent van hoogwaardige micronutritie, is een wereldwijd actieve groep. Metagenics Europe bedient de volledige Europese markt vanuit het hoofdkwartier in Oostende. KIXX is hun vaste partner voor de lancering van nieuwe voedingssuplementen.

"Een tandje bijsteken? Geen probleem voor KIXX. "

De opdracht

Wij klopten bij KIXX aan voor de grafische uitwerking en de lancering van het gloednieuwe voedingssupplement ImmuDefense. ImmuDefense bevordert het immuniteitssysteem, wat in de huidige corona-tijden uiterst belangrijk is. Daardoor zat er heel wat druk op de ketel om deze multichannel campagne snel uit te werken en uit te rollen. Met KIXX vonden we de perfecte partner om dit huzarenstukje tot een goed einde te brengen.

De klant aan het woord

De aanpak van KIXX was no-nonsense, krachtig en efficiënt. Geen gewichtige presentaties maar pragmatisch en doelgericht, net zoals we het graag hebben bij Metagenics. KIXX stelde zich tijdens de samenwerking enorm flexibel op en er werd altijd rekening gehouden met onze specifieke wensen. Het resultaat van de campagne is fantastisch. Na amper één maand waren we al marktleider en het meest voorgeschreven voedingssupplement ter ondersteuning van het immuunsysteem.

 

Ik wil een nieuw product in de markt zetten

Bekijk het resultaat van deze samenwerking
Frederik Backelandt Next up: Frederik Backelandt Hoofdredacteur Grinta! / Cycling