Thomas Ameye

KOERSdirecteur

Thomas Ameye

Etappe is hét jaarlijks historisch thematisch wielermagazine van KOERS. Daarin staat op basis van de eigen collectie telkens één thema centraal. Dit jaar werd, naar aanleiding van het WK in Vlaanderen, gefocust op het Belgisch WK-verleden.

"De samenwerking verloopt al 9 jaar erg vlot. We kunnen niet alleen telkens opnieuw rekenen op de nodige flexibiliteit maar voelen ook aan dat de vormgevers zich ‘smijten’ om er telkens opnieuw iets heel schoons en origineels van te maken! "

De opdracht

Naar goede gewoonte (sinds 2012) kloppen wij van KOERS. Museum van de Wielersport (roeselare) jaarlijks bij KIXX aan met de vraag tot vormgeving van ons wielerhistorisch magazine Etappe. Daarin staat op basis van de eigen collectie (objecten, kranten, bronnen;…) telkens één thema centraal. Dit jaar werd, naar aanleiding van het WK in Vlaanderen, gefocust op het Belgisch WK-verleden.

De klant aan het woord

De samenwerking verloopt al 9 jaar erg vlot. We kunnen niet alleen telkens opnieuw rekenen op de nodige flexibiliteit maar voelen ook aan dat de vormgevers zich ‘smijten’ om er telkens opnieuw iets heel schoons en origineels van te maken!

Bekijk het resultaat van deze samenwerking
Peter Mouton Next up: Peter Mouton Directeur Museum Aan De IJzer