Elisabeth Buyck

Zaakvoerder

Elisabeth Buyck

Interieur- en standbouwer Franken uit Kluisbergen klopte bij KIXX aan voor strategische hulp bij de lancering van twee nieuwe merken: Franken pro en Franken junior. Wat daar zoal komt bij kijken? Een hippe branding, een inspirerende landingspagina en brandbook, doeltreffende social media campagnes, … én veel goesting uiteraard!

"KIXX staat steeds open voor communicatie en overleg. "

De opdracht

Wij waren op zoek naar een nieuwe website die onze missie en visie volledig vertaalde. De huidige website was goed, maar het was tijd voor vernieuwing. De uitdaging bestond er dus in om op basis van een goede website naar een nog beter model te gaan.

De website moest out of de box zijn en de creativiteit en vakmanschap van ons team weerspiegelen. Verder was het belangrijk dat de waarden goed tot uiting kwam van Franken.

Franken maakt het verschil voor de mens – jouw project en de wereld.

Er moest een duidelijke opsplitsing zijn van wat we voor onze klanten kunnen betekenen in inrichtingen.

 

De klant aan het woord

Een mooie en handige website die het juiste gevoel vertaalt van ons bedrijf. Een correcte weergave van wie we zijn en waar we voor staan, maar vooral wat we kunnen betekenen voor onze klanten. We krijgen reacties binnen als jong en dynamisch, duidelijke boodschappen, handig in gebruik, etc.

Benieuwd naar meer over Franken

Bekijk het resultaat van deze samenwerking
Ivan Soetaert Next up: Ivan Soetaert Bestuurder BK Waregem