Anne-Sophie Demeester

Marketing Manager

Anne-Sophie Demeester

Decostere Accountancy is een familiale onderneming met kantoren in West-en Oost-Vlaanderen en telt ondertussen meer dan 100 medewerkers. Decostere Accountancy biedt, in een vertrouwensrelatie met de klant, oplossingen en toegevoegde waarde op het vlak van fiscaliteit, juridische dienstverleningen en beleidsondersteunend advies.

"'Samen resultaat boeken’, luidt onze slogan. Dat geldt ook voor de samenwerking met KIXX. "

De opdracht

Wij waren op zoek naar een partner die ons strategisch kon ondersteunen. KIXX hielp ons met het uitwerken van een goede employer branding en vertaalde dit naar een gloednieuwe corporate website. Op een half jaar tijd hebben we een visuele employer brand identity opgebouwd én een functionele, moderne website gecreeërd. Logischerwijze vloeide hieruit een verdere samenwerking met Digital KIXX voor online marketing campagnes.

Ik ben op zoek naar een strategische partner

De klant aan het woord

De samenwerking met het team van KIXX is voor ons de perfecte aanvulling van kennis en vaardigheden. Het is een ‘1 + 1 = 3 verhaal’. KIXX begeleidt ons niet alleen qua strategie, maar ook de nodige opleidingen worden voorzien zodat we zelfstandig verder kunnen, dat is voor ons heel belangrijk.

Bekijk het resultaat van deze samenwerking
Hans Gheldof Next up: Hans Gheldof Marketing Director Europe