Tom Bossuyt

Zaakvoerder Bossuyt Shop Interiors

Tom Bossuyt

Strategie en communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Strategische communicatie betekent dat je communicatieboodschap perfect aansluit op wat je doet en wil bereiken als bedrijf. KIXX past deze eenvoudige logica toe in maatwerk voor elke sector, elk bedrijf, elke cultuur. Zo kom je via een overzichtelijke totaalaanpak tot resultaten.

"We verwachten van een strategische marketingpartner dat hij ons verrast, uitdaagt en inzichten biedt die we intern niet hebben. "
Bossuyt Shop Interiors

De opdracht

KIXX ontwikkelde voor Bossuyt op korte termijn een volledig concept. Dat omvatte een beursdeelname, visualisaties en twee aangepaste websites voor de doelgroepen horeca en apotheken. Daarnaast ontwikkelden we ook een 'trendrapport' voor de horecasector. Voor dit rapport werd extra kennis gehaald bij de trendwatchers van Trendwolves. Dit gaf ons meer strategisch inzicht in de kansen en uitdagingen van de horecasector. En in de toekomst kunnen we hiermee onze horecaklanten ondersteunen in hun keuzes. Dit is een voorbeeld van hoe we met onze strategische marketingpartner naar de lange termijn kijken, steeds vanuit een breed perspectief.

De klant aan het woord

Toen we een strategische marketingpartner zochten, kozen we uit verschillende kandidaten voor KIXX. Als kmo zijn we niet groot genoeg voor een interne strategisch manager, dus zochten we een marketingpartner met een open blik, die ons verrast en uitdaagt, die een breed dienstenpakket heeft en die een strategisch verhaal goed kan overbrengen.

We moeten echt het gevoel hebben dat die partner iets bijbrengt dat we zelf niet hebben. We zochten een specialist, net zoals we voor andere domeinen specialisten aanspreken. We zeggen waar we heen willen en dan verwachten we van KIXX de creatieve input om daar te geraken.

Bekijk het resultaat van deze samenwerking
Stefaan Vanlerberghe Next up: Stefaan Vanlerberghe Algemeen directeur Origin'O