Facebook Twitter LinkedIn Instagram Pintrest

Bekijk onze diensten

Dit doen we voor u
 
Strategy

Strategie

Strategie

Wie bent u als merk? Wat doet u, en wat niet? En waarom, of waarom niet? Samen bouwen we aan uw organisatie en merkverhaal. We werken een strategie uit waar u en uw medewerkers houvast in vinden. Ambitieus en realistisch. Coherent en onderscheidend. Dit wordt de basis voor een boeiende tocht met topresultaten als bestemming.

Branding & Design

Branding

Branding

U wil zich onderscheiden van de concurrentie. KIXX vertaalt de waarden waar u voor staat en de doelen waar u voor gaat, in een logo en huisstijl die het verschil maakt. Juist. Fris. Eigentijds. En vooral impactvol bij elke toepassing. Een logo, een rebranding, een nieuwe productnaam, een baseline, … Reken op KIXX.

Concept & Creatie

Concept & creatie

Concept & creatie

Wij maken wat u nodig hebt om uw prospects of klanten in beweging te zetten. Van idee tot uitvoering: KIXX zorgt ervoor dat alles klopt. Van een groots opgezette imagocampagne tot een tactische speldenprik, reken op onze creativiteit en zin voor detail.

Online & Social Media

Digital

Digital

SEO, SEA, content creation, social media strategy, … KIXX ondersteunt uw bedrijf of merk ook online. Met advies en/of uitwerking. Vertrekkend van uit uw overkoepelende strategie. En altijd bekroond met transparante rapportering over respons en conversie.

Contact