Facebook Twitter LinkedIn Instagram Pintrest
Projecten  >  Studiebureau Verhaeghe & partners

Studiebureau Verhaeghe & partners

24 Januari 2017
 

Studiebureau Verhaeghe en Partners is actief in de branche van het landmeten, schatten, het ontwerp van wegen, rioleringen en verkavelingen.
Daarnaast kan je bij hen ook terecht voor het opmaken van vergunningsaanvragen, veiligheidscoördinatie, EPB en EPC.

301.jpg
302.jpg
303.jpg
304.jpg
305.jpg

TALK.

Het Studiebureau Verhaeghe en Partners vierde onlangs zijn 50-jarig bestaan. En wilde dit doen in stijl via een exclusief klantenevent en met een duidelijke communicatieboodschap.

THINK.

We begonnen met een strategische oefening omtrent de “core” van het bedrijf en al vlug merkten we dat het bedrijf Studiebureau Verhaeghe bestaat uit een gedreven team met echte passie voor het werk. Deze passie wilden we aantoonbaar maken via de communicatie.

ACHIEVE.

Dat resulteerde in een fotosessie waarbij we een technische tekening tatoeëerden op het lichaam. iemand die dit doet, moet wel bezeten zijn door meten. Dit werd meteen ook de perfecte tagline voor deze campagne. Bezeten door meten is wat Studiebureau Verhaeghe typeert. Deze lijn werd doorgetrokken in alle communicatie; van huisstijl over brochure, belettering tot bodypaint op het event. De nieuwe branding kan op veel bijval en positieve reacties rekenen. Het event was een avond om niet meer te vergeten voor de talrijke genodigden. Ontdek zeker ook de aftermovie…

Bekijk onze diensten
306.jpg
307.jpg
308.jpg
309.jpg
310.jpg
311.jpg
312.jpg
313.jpg
314.jpg
315.jpg
317.jpg
318.jpg
319.jpg
Overzicht