Facebook Twitter LinkedIn Instagram Pintrest
Projecten  >  Bossuyt

Bossuyt

24 Januari 2017
 

Bossuyt Shop Interiors is de specialist in advies en inrichting van winkels in de domeinen/ food, pharma, fashion & horeca. Bossuyt wil klanten inspireren en adviseren omtrent de totaalbeleving van hun winkelpunt. 

320.jpg
321.jpg
322.jpg

TALK.

Bossuyt Shop Interiors is een familiale KMO die zich specialiseert in winkelinrichtingen voor diverse sectoren: Food, Fashion, Pharma en Horeca. Bossuyt koos specifiek voor de strategische aanpak van KIXX in functie van de herpositionering van het bedrijf en het merk.

THINK.

We voerden een communicatie-audit uit waarbij de markt, de positionering en de concullega’s werden doorgelicht. Dit resulteerde in een plan met actiepunten en prioriteiten, die in uitvoering werden gebracht. Bossuyt Winkelinrichting profileert zich als trendsetter en daar horen uitgesproken keuzes bij: één belangrijk ankerpunt daarbij is het publiceren van een sectorieel trendrapport in samenwerking met Trendwolves.

ACHIEVE.

KIXX stond in voor de rebranding van het merk, met als resultaat een nieuw logo en duidelijke richtlijnen voor de benadering per sector. De eerste toepassing van deze nieuwe approach was te bewonderen op de Horecabeurs waar Bossuyt het trendrapport voor de horecasector presenteerde. Het KIXX team zorgde voor de stand, de brochures, de website en uiteraard ook voor de creatie van het trendrapport.

Bekijk onze diensten
323.jpg
324.jpg
325.jpg
326.jpg
327.jpg
328.jpg
329.jpg
330.jpg
331.jpg
332.jpg
333.jpg
334.jpg
335.jpg
336.jpg
337.jpg
338.jpg
Overzicht