Facebook Twitter LinkedIn Instagram Pintrest
Projecten  >  BekaertDeslee

BekaertDeslee

16 September 2016
 

BekaertDeslee is een Belgisch textielbedrijf, gespecialiseerd in matrasstoffen.

267.jpg
268.jpg
280.jpg

TALK.

Deze wereldspeler op gebied van matrastoppers contacteerde de communicatiespecialisten van KIXX met de vraag om hun nieuwe, innovatieve product, de Bounce Air Pad®, te lanceren.

THINK.

De Bounce Air Pad® is een innovatieve matrastopper die het slaapcomfort verhoogt. Deze topper werd uitgetest en positief bevonden door de Olympische atleten van Team Belgium. Wij bij KIXX vonden het dan ook een goed idee om dit nieuwe product te lanceren via de pers en dit tijdens de Olympische Spelen. Dit “momentum" leek ons het meest relevant en geschikt om maximaal bereik na te streven.

ACHIEVE.

We beslisten om een zeer uitgebreide perskit samen te stellen met een passend persartikel, technische info omtrent het product en een passende flyer. Dit werd uitgestuurd naar al onze perscontacten en werd uiteraard opgevolgd door onze services. Deze aanpak leverde een heel mooi aantal pershits op. Een win-winsituatie dus: fantastische prestaties van Team belgium op de Spelen en een zeer tevreden klant. Zo vertelt ook BekaertDeslee:  "Voor ons was het een groot succes…We waren dan ook heel tevreden dat we door zoveel media gecontacteerd werden. 
Alvast bedankt voor jullie aandeel in dit verhaal waar iedereen vol lof over is.”

Bekijk onze diensten
281.jpg
278.jpg
271.jpg
272.jpg
279.jpg
284.jpg
286.jpg
Overzicht