Facebook Twitter LinkedIn Instagram Pintrest
Projecten  >  AZ Maria Middelares

AZ Maria Middelares

18 Mei 2017
 

AZ Maria Middelares zorgt voor hedendaagse hoogkwalitatieve gezondheidszorg met een menselijk gelaat.

407.jpg
408.jpg

TALK.

Toen de samenwerking met AZ Maria Middelares van start ging hadden ze een tekort aan verpleegkundigen. Aan ons om dit zoveel mogelijk in te perken. Daarnaast hadden ze nood aan een partner voor het conceptualiseren van de interne communicatie.

THINK.

Bij de start van de samenwerking was AZ Maria Middelares begonnen met de bouw van een nieuw ziekenhuis op de huidige site. Het vooruitzicht om te kunnen werken in een splinternieuw ziekenhuis met alle bijhorende technische snufjes hebben we uitgespeeld in hun employer branding. We gingen aan de slag met infographics met daarin enkele facts en figures die interessante triggers waren voor nieuwe werknemers.

ACHIEVE.

Door het inspelen op het nieuwe gebouw, technologische hoogstandjes en de mensgerichte cultuur van het ziekenhuis wisten we hen te differentiëren tegenover de andere ziekenhuizen in de Gentse regio. Het gevolg is dat ze vandaag de dag geen tekort meer hebben aan verpleegkundigen en zelfs spontaan kandidaturen ontvangen. We waken er uiteraard over dat ze nog voldoende zichtbaar zijn in de sector en hun hogere ad hoc functies nog steeds in de media verschijnen. Daarnaast verzorgden we de concepten voor o.a. hun preventiecampagne en dag van de ziekenhuismedewerker.

Bekijk onze diensten
409.jpg
410.jpg
419.jpg
411.jpg
412.jpg
413.jpg
414.jpg
415.jpg
416.jpg
417.jpg
418.jpg
Overzicht