Strategie
Branding
Digital
Content

1. Strategie

Wie bent u als merk? Wat doet u, en wat niet? En waarom, of waarom niet? Samen bouwen we aan uw organisatie en merkverhaal. We werken een strategie uit waar u en uw medewerkers houvast in vinden. Ambitieus en realistisch. Coherent en onderscheidend. Dit wordt de basis voor een boeiende tocht met topresultaten als bestemming.

Ja, ik wil succesvolle strategie op maat

2. Branding

U wil zich onderscheiden van de concurrentie. KIXX vertaalt de waarden waar u voor staat en de doelen waar u voor gaat, in een logo en huisstijl die het verschil maakt. Juist. Fris. Eigentijds. En vooral impactvol bij elke toepassing. Een logo, een rebranding, een nieuwe productnaam, een baseline, … Reken op KIXX.

Ja, ik wil eruit springen als merk

3. Digital

Uw klanten maken geen onderscheid meer tussen offline en online. KIXX zorgt er daarom voor dat u ook digitaal scoort.

Wij designen en bouwen een overtuigende en verleidelijke website voor u. En minstens even belangrijk: we doen er alles aan dat die site door de juiste mensen gevonden wordt. SEO, SEA, UX, content creation, social media strategies? Reken op ons advies en/of onze uitwerking.

We vertrekken ook online steeds van uw overkoepelende strategie en uw profilering. En u mag altijd rekenen op transparante rapportering over respons en conversie.

Ja, ik wil een succesvolle digitale strategie

4. Content

De juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep tonen. Daar draait content marketing om. Uw klant heeft geen behoefte aan platte verkoopadvertenties die u offline of digitaal op hen afvuurt. Integendeel. Zet in op redactionele content. Op relevante en consistente informatie waar uw doelpubliek nood aan heeft.

En wij helpen u daar graag bij. Ons marketingtraject begint bij het uitschrijven van een contentstrategie. Je kent ze vast wel. De wie-, hoe-, wat-, waar-, wanneer-& waarom-vragen. Ze worden allemaal beantwoord in de strategie waaruit vervolgens een plan van aanpak volgt. De tweede etappe in ons traject brengt ons bij de contentcreatie. U kunt op ons rekenen voor de creatie van social media content, digitale nieuwsbrieven, (online) magazines én video’s.Na de creatie volgt de distributie. Dat is ook de finale fase waar velen de mist ingaan. En, juist ja, ook daarin staat KIXX u maar al te graag bij.

Ja, ik wil ook content op maat
Bekijk alle projecten
Sterke strategische communicatie binnen handbereik.