Het wordt gezellig met Kliek erbij

Het wordt gezellig met Kliek erbij

Yes! De kogel is door de kerk en we mogen het eindelijk vertellen … KIXX en Kliek gaan samenwerken.

Op 17/12/20 werd KIXX eigenaar van het Tieltse agentschap Kliek Creatieve Communicatie. Dat betekent dat 6 getalenteerde marketing- en reclamespecialisten onze rangen vervoegen. In totaal staan er nu 30 gedreven toppers tot je dienst.

We specialiseren ons verder

Kliek is een full-service reclamebureau. Ervaren professionals die marketingkennis, het vermogen om de juiste vragen te stellen en strategisch inzicht koppelen aan creatieve ideeën. Kliek is in het bijzonder gespecialiseerd in offline contentcreatie. Een service die wij nu nog verder kunnen uitbouwen.

Wat betekent dit voor jou?

Wat verandert er voor jou en je merk? Deze groei heeft alleen maar voordelen. Onze structuur wordt nóg steviger en ons aanbod wordt nóg breder. Je zit nu bij KIXX echt wel gebeiteld voor een waaier van marcomm-services – van strategie en branding over media en digital tot contentcreatie. Op al deze vlakken bieden we je onderbouwd advies, creatieve en efficiënte oplossingen en opvolging met kennis van zaken.

Gezelligheid troef!

Eind januari verhuizen de Kliek-medewerkers naar het KIXX-kantoor in Loppem. Dat belooft gezellig te worden.

Of moeten we zeggen … ‘gazellig’? Want ja, we hebben nog een nieuwtje dat we graag in primeur met jou delen. Met gepaste trots kunnen we je vertellen dat KIXX een van de West-Vlaamse genomineerden voor de titel van Trends Gazellen is. Een bekroning op basis van onze mooie groei in toegevoegde waarde, personeel en cashflow. Een nominatie waar iedereen bij KIXX keihard voor geknokt heeft. En waar jij door op ons te vertrouwen ook je steentje aan bijgedragen hebt. Waarvoor onze oprechte dank!


Ons Gazellen-verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd. We houden je op de hoogte. Ondertussen kan je zelf een kijkje nemen op trendsgazellen.be

Heb je een project voor ons nieuwe team?